dog-icons

Gratis hundbilder

Jag drömmer om att leva med en hund. En Pischer tror jag att jag vill ha. Jag ska fostra den väl och jag kommer få massor med kärlek tillbaka. Nog med mina drömmar om hundar, här följer några gratis bilder på hundar!

Ikoner

Denna mysiga hundbild kommer från I love colors, och du får även använda den i kommersiellt syfte.


Denna pastellfärgade hund har Teekatas skapat, och den är gratis att använda även i kommersiellt syfte.


  Dessa spralliga hundar har DJ Viandox hos Fix Icon skapat. Endast icke-kommersiell användning tillåten


 

Bulldog-hunden, dalmatinen och de mekaniska hundarna kommer från Iconshook. Du får använda den gratis i privat syfte, licens finns att köpa för att använda denna bild i kommersiellt syfte.

 

Denna tecknade hund kommer ifrån ”webdesign-guru”. Gratis om du länkar tillbaka. Det står bara ”gratis om du länkar tillbaka”, kan alltså vara bra att fråga innan du använder den i kommersiellt syfte.

Jag tycker den här hunden säger ”se på mig!” :) Den kommer ifrån stockazoo som till höger på sin hemsida säger att deras bilder är gratis att använda även i kommersiellt syfte. De nämner inte ifall de kräver länkar tillbaka.

 

”Vill vifta på svansen men jag är fast som illustration” hunden kommer ifrån Iconshock, och finns att ladda ner hos gettyicons. Får ej användas i kommersiellt syfte. Tror dock att du kan betala för att få göra det.

 


Rosa pantern? Nej!  Rosa hunden?

Denna hund finns i många olika storlekar, ända ner till:

”Rosa hunden” kommer ifrån icondrawer och där kan du ladda ner alla de olika storlekarna.


Gratis bakgrundsbilder:

Dachshundvalp från desktopnexus.